Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Video z cesty po Thajsku

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Video z cesty po Thajsku

27.11.2011 22:11:42 | Mumli

Mumli Na cestovatelském serveru www.bushmanfilm.com jsem uložil svůj třídílný film z Thajska s názvem " JAK CHUTNÁ THAJSKO".
Pokud někoho zajímá jak některé lokality Thajska vypadají, tak se může mrknout. Je tam např. BANGKOK, KOH PANGHAN, KOH SAMUI, KRABI, KOH JUM, KOH LANTA, KOH YAO NOI, KOH PHAYEAM, KURABURI, KHAO SOK, CHIANG MAI atd.
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-dil-1/ (1. díl)
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-dil-2/ (2.díl)
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-po-roce/ (3.aktuální díl, který jsem tam dodal nedávno a je z letošní cesty po Thajsku)

Poslední reakce

Radim (88.83.227.***) 26.03.2012 23:06

Na Bushmanfilm.com jsem hodil amaterské video zachycující cestu po jižním Thajsku. Inspiraci jsem čerpal u mistra Mumliho a tímto mu děkuji za jeho skvělá videa a za bohatou inspiraci :-)

http://www.bushmanfilm.com/thajsko-2012/

Re: Video z cesty po Thajsku   Ramoon 03.03.2012 11:26

Byl jsem jen na Palawanu a Boracay.No zvlaste na Palawanu jsou mistni lidi uzasny.Mozna to bylo tim ze jsem cestoval sam nevim,ale kazdopadne co jsem se na Filipinach bavil s nekolika turistama tak mely podobny nazor jako ja,snad jen jeden cinsky par uprednostoval porad Thajsko.Na Palawanu se me nikdo nevtiral,mistni lidi a deti jen zdravily jako bych byl jednim z nich.Kdybych mel napsat vsechny zazitky s mistnima lidma na Palawanu asi by to bylo nadlouho.To jsem v Thajsku nezazil.
Boracay,tak tam se to blizi Thajsku at uz vseobecnym vtiranim nebo masou turistu.
Tam je videt jak bohuzel turisti nici tak jinak suprove filipince.Nicmene libilo se me i tam,vice jsem se rozepsal na zdejsim forum o Filipinach.
Myslim ze uz tu nekolik srovnani bylo,zvlaste na foru o Filipinach ja jen pridal i svuj nazor.Pristi rok v lednu bych se na Filipiny opet rad vratil :-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Mumli (112.135.0.***) 03.03.2012 10:10

pro Ramoon: Kde jsi byl na Filipínách? My tam letos taky zavítali poprvé, lidi byli přátelský srovnatelně s Thajskem, příroda krásná, jídlo v hrncárnách chutné, ale asi bychom Filipíny nehodnotili lépe než Thajsko. Třeba nám doporučíš nějaké zajímavé místo. Jinak Manila děs běs, to bez debaty.

Re: Video z cesty po Thajsku   Ramoon 03.03.2012 01:42

Pro Hanku:
Minuly rok jsem byl dvakrat v thai a letos poprve na filipinach.
U me vyhravaji filipiny,az na to jidlo tedy.Ale mistni lidi vam to vynahradi jinak.
Tak pratelsky lidi jsem jeste nikde nevidel,jen bacha na Manilu,ta vycniva.
Nejenom ze me taxikar nechtel pustit ven z auta kdyz po me chtel vice o jak stovku nez mel na taxometru s tim ze musi nejak zivit rodinu a ze ma dluhy.A navic spousta zebraku a celkove hnusne mesto,urcite nejhnusnejsi z JVA.
Jinak opravdu az na Manilu jsou filipinci super,more a priroda nadherne ;-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Suzanka 28.02.2012 07:33

moc pěkné moc pěkné !!! sleduji na sobě závislost na této zemi :-) a nemůžu se dočkat další návštěvy... O:-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Mumli (112.135.27.***) 25.02.2012 16:52

Jee, tak to jsem rád, že je to pro vás kromě pokoukání také inspirace. Moc děkuji za pochvalu. ;-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Ajaja 25.02.2012 13:14

I já je využila jako "instruktážní " ;-)

Pochvala   Benule (84.130.156.***) 23.02.2012 16:42

Moc dekuji za paradni filmy,dalo mi to par inspiraci a dalsich napadu-diky a ve stredu HURA!!!!! smer THAI!!!!!!! 8-) :-P .

Re: Video z cesty po Thajsku   Hana J (90.180.150.***) 23.02.2012 12:35

Nádherná videa, byla jsem v Thajsku 3x, tyto videa mě některá místa připoměla, ale ta místa bez turistů -to nemá chybu, pohlazení po duši. Moc pěkné, děkuji.

Re: Video z cesty po Thajsku   carolka 20.02.2012 16:05

Skvělá videa, cestujeme stejným způsobem, před týdnem jsem se vrátila a vaše videa mi opět připoměla navštívená místa (Krabi, Khao Sok, Lanta, Bangkok...) a inspirovala na další. V Khao Sok jsme jeli snad i na stejném slonovi a ty opice u řeky.... Těším se na video z Filipín.

Re: Video z cesty po Thajsku   Hana (193.86.3.***) 10.02.2012 13:15

Díky moc za odpověď!! Budu se těšit na nové video! Mrkla jsem i na Bali..., medvěd a orangutani, tak to nemělo chybu! Užívejte dovolené a sluníčka! My vyrážíme v neděli směr Bangkok, Ko Chang a okolní ostrovy, hurá do tepla :-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Kjubisek 10.02.2012 12:48

Ahoj Mumli taky se přidávám ke gratulacím ke skvěléme videu, po shlednutí chtěla celá rodina vyrazit. Za 14 dní jedeme už podruhé do Thajska. Jako třetí planujeme také Thajsko, ale vidím že jste momentálně na filipínách. Chci se zeptat na pár věcí mohla by jsi mi dát email na který bych ti mohl napsat?

Děkuji

Re: Video z cesty po Thajsku   Mumli (121.54.58.***) 10.02.2012 12:30

Ahoj Hani. Děkuji za pochvalu. Stále na Filipínách ještě jsme a jsme teprve u uprostřed poznávání této země a točení nového filmu. Filipíny a Thajsko jsou dost odlišné a těžko říct, co je lepší. Každá země má svoje. V Thajsku jasně vede jídlo, to mají Filipíny určitě méně pestré. Co mají zase lepší je menší turistický ruch, takže se tu stále dají najít ostrovy, kde není přeturistováno a jsou ještě méně turistické než třeba thajský Koh Phayeam. Filipíny mají určitě tyrkysovější moře a ještě zelenější a zarostlejší přírodu. Něco je tu levnější a něco zase dražší, ale v průměru jsou ceny zhruba stejné. Více v novém filmu.....coming soon in Theatres near you :-))

Re: Video z cesty po Thajsku   Mumli (121.54.58.***) 10.02.2012 12:19

Ahoj Luci, Moc a moc děkuji za poklonu. Kameru nosíme normálně na stativu, takže ji můžeme předsunout před sebe a točit sami sebe v akci ;-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Lucifuk17 09.02.2012 07:39

Mumli, vcera si sa nam postaral o vecerny program, filmy su vyborne, nabite informaciami, putavo zostrihane, ziadne zbytocne dlhe sceny, alebo naopak velmi kratke nicnehovoriace shoty. Asi najlepsi dokument, co som doteraz k Thajsku videla. Klobuk dole a tesim sa na dalsie. ;-) Mimochom, vcera sme s manzelom riesili taku technicku vec... nosite kameru na nejakom stojane pred sebou? pri niektorych scenach ste boli len dvaja, ale zabery boli robene zpredu :-\

Re: Video z cesty po Thajsku   Hana (193.86.3.***) 07.02.2012 12:27

Vaše videa jsou opravdu skvělá! Letos se chystáme již po třetí do Thajska, které nás naprosto uchvátilo. Příští rok by jsme chtěli vyrazit na Filipíny, tak už se moc těším na video. Můžu se zeptat, kde se vám víc líbilo, Thajsko nebo Filipíny??? Díky

Re: Video z cesty po Thajsku   Mumli (121.54.58.***) 07.02.2012 10:05

Všem moc a moc děkuji za pochvalu. Je to pro mě zase hnací motor pro natáčení nových filmů z dalších destinací. Mám velkou radost, když moje nemalá práce na filmu má ohlas a spokojené diváky :-) . Na bushmanfilm.com mám také filmy " Zpět na BALI" , " Na skok do Kuala LUMPUR" , "EXPEDICE AMERIKAˇ(čtyři díly)" . A nyní pracuji na filmu o Filipínách. ;-)

Re: Video z cesty po Thajsku   (46.47.136.***) 07.02.2012 09:12

Pro Leu: Tak s tím Mexikem a cestováním na vlastní pěst bych byl velice opatrný, byl jsem tam 3x a je to rok od roku horší co se týče kriminality - obrovský bezpečnostní rozdíl mezi 90-tými léty a teď. Dnes tam člověk může přijít o krk kvůli pár dolarům, holt drogy jsou svinstvo.
Jinak filmy z Thajska jsou super, docela mě inspirovaly ;-)

Re: Video z cesty po Thajsku   Lea (195.113.75.***) 06.02.2012 17:14

Výborně zpracované, přímo návod, jak vycestovat do Thajska bez cestovky za poloviční náklady a se svobodným rozhodováním o svém čase. My jsme Thajsko procestovali s báglem na zádech dvakrát na začátku 90. let (listopad - prosinec) a chceme se tam příští rok vrátit aspoň na půl roku (jako už penzisti, ach jo). Aktuální informace se proto moc hodí, obzvlášť potěšující je ta až směšná cena za jídlo a ubytování. Už tenkrát bylo levně a to byl kurz 1 : 1. Zřejmě se usadíme na Koh Phayeamu. Ještě jednou díky za skvělý report! 8-) . Možná zbytečná poznámka pro Vás: stejně pohodově se cestuje po Mexiku, USA nebo Indii.

Re: Video z cesty po Thajsku   Vašek 32 27.11.2011 21:58

Bomba video to nemá chybu !!!!!!! KOH JUM je u mě nej……….
Ještě 2 měsíce a jedeme domů p. Svobodo66 !!!!!!!!

Video z cesty po Thajsku   Mumli 27.11.2011 21:11

Na cestovatelském serveru www.bushmanfilm.com jsem uložil svůj třídílný film z Thajska s názvem " JAK CHUTNÁ THAJSKO".
Pokud někoho zajímá jak některé lokality Thajska vypadají, tak se může mrknout. Je tam např. BANGKOK, KOH PANGHAN, KOH SAMUI, KRABI, KOH JUM, KOH LANTA, KOH YAO NOI, KOH PHAYEAM, KURABURI, KHAO SOK, CHIANG MAI atd.
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-dil-1/ (1. díl)
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-dil-2/ (2.díl)
http://www.bushmanfilm.com/jak-chutna-thajsko-po-roce/ (3.aktuální díl, který jsem tam dodal nedávno a je z letošní cesty po Thajsku)