Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Ubytování na Phi Phi

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Ubytování na Phi Phi

22.10.2009 23:17:36 | Lendík

Lendík Prosím poradí někdo, kde se nejlépe ubytovat Phi-Phi přes Vánoce? Počítám, že bude dost velká obsazenost a je třeba zarezervovat ubytování dopředu. Hledáme něco za rozumné peníze, blízko zábavy, aby bylo večer kam jít a co pít, nejlépe blízko těch nejlepších pláží. Díky :-?

Poslední reakce

Re: Ubytování na Phi Phi   SEBA2 29.02.2012 04:38

Jo o deset jsem to ubral,je to euro 39,10 a dolar 29,23 v bankomatu je euro asi 41, je tam 100 BTH, poplatek. Tady na severu PH v hotelu sílený kurt dolar 26 BTH. od večera 7hodin lilo teď,polojasno a zlepšujeseto,Zparava z BK,tam je slunečno.

Re: Ubytování na Phi Phi   SEBA2 29.02.2012 04:38

Jo o deset jsem to ubral,je to euro 39,10 a dolar 29,23 v bankomatu je euro asi 41, je tam 100 BTH, poplatek. Tady na severu PH v hotelu sílený kurt dolar 26 BTH. od večera 7hodin lilo teď,polojasno a zlepšujeseto,Zparava z BK,tam je slunečno.

Re: Ubytování na Phi Phi   kecinav 28.02.2012 23:08

To SEBA2: Není v těch kurzech nějaká chybka. Normálně se to pohybuje za dolar kolem 30,- a za € kolem 40,- THB. Dík.

Re: Ubytování na Phi Phi   SEBA2 28.02.2012 14:25

dnes ráno příéjezd

Re: Ubytování na Phi Phi   SEBA2 28.02.2012 14:22

Zdravím z Phi Phi, dopoledne jsme přijeli lodí z Phuketu, celý den krásně, ale teď večer přišla bouřka z Krabi. Kurz dolaru na letišti 19,23,euro 29.10.Let z Emirates v letadle 380-800 super.Ubytování na severu Natural Resort,naprostý klid,v přístavu chaos.

Re: Ubytování na Phi Phi   RudaG 01.02.2012 10:45

Majka5: Ahoj, Viking Resort je mezi centrální "village" a Long Beach, obojí se dá celkem v pohodě dojít. Cesta do vesničky je cca 15-20 minut. Jen je třeba počítat s tím, že ta cesta (mimo village) není nijak osvětlená a občas je lehce terénní (opravdu jen lehce, žádný strach). Snad leda při nočních návratech nezapomeňte na nějakou lucerničku, i když měsíční světlo by mělo stačit, a kdyžtak si na cestu přisvítíte mobilem :)
Ruda.

Re: Ubytování na Phi Phi   Majka5 (88.103.173.***) 31.01.2012 14:32

Jestli tento resort někdo znáte, také prosím o podrobnosti. Zajímá mě hlavně, jestli se dá dojít do "centra" /tím myslím k přístavu a na hlavní nákupní třídu - pěšky a pokud jo, jak je to daleko. Píšou tam, že jsou tam soukromé pláže, tak jestli se tam nedá dostat jenom lodí. Chceme se pohybovat po ostrově a ne být okázání na vodní taxi. Moc děkuji

Re: Ubytování na Phi Phi   RadkaRosta 29.01.2012 20:14

Ahoj, v neděli letíme směr Thajsko, naše první a pár dnů máme plán zůstat i na Phi Phi, naprosto mi učaroval tento resort www.vikingnaturesresort.com/ nebyl tam už někdo? Zajímá mě, jestli je to opravdu tak jak to vypadá.

Re: Ubytování na Phi Phi   tamazasezpatky.cz 17.12.2011 13:17

Co třeba:
1. http://phiphiparadisepearl.com/
tady měli pár (2-3) bungalovů vzadu asi čtvrtá řada od pláže za cenu asi 1000 THB/noc, spali jsme tam 2× (2008, 2009) a celkem to jde, čistota koupelny přiměřená (za tu cenu na tom místě nečekej zázrak), ty levné bungalovy snad ani na webu nenabízí
2. http://www.vikingnaturesresort.com/
je to vedle long beach vlevo při pohledu z moře a přes kopeček (2 minuty pěšinou), objevili jsme to až podruhé a líbílo se nám to, restaurace ujde, koupelnu jsem neviděl :-) , ceny jsou na webu
3. při pohledu z moře se dá ubytovat i vpravo od long beach na kopci (dlouhé schody), ceny určitě lepší než dole, kvalita podobná levnému bungalovu popisovanému výše v paradise pearl

nějaké detaily najdeš i v našem cestopisu http://www.tamazasezpatky.cz/cestopis/thajsko2.htm#dendvanacty

Hodně zdaru. Jirka

Re: Ubytování na Phi Phi   Zuza (193.245.34.***) 06.12.2011 16:47

:-D Tak mi doporuč nějaký ubytování na long beach....já nic levnějšího nenešla :'( ...jedná se mi hlavně o koupelnu, aby byla čistá :-)

Re: Ubytování na Phi Phi   Bear (46.47.136.***) 06.12.2011 14:32

Aha...no pokud jede slecna do kategorie hotelu "Ritz", tak to potom jo :-) My s kamosem koukame na ceny max. do 1000 BHT a je jich peknych vsude plno ;-)

Re: Ubytování na Phi Phi   (193.245.34.***) 06.12.2011 11:38

no když jsem koukala na ostatní holely na long beach tak to bylo 3500 a výš za noc :-)

Re: Ubytování na Phi Phi   Bear (194.213.200.***) 06.12.2011 09:47

Za relativně rozumnou cenu??? Koukám na ten nejlevnější a moc levné mi to nepříjde - viz:
Standard 1 Double / 2 Single 2,500 :-!

Re: Ubytování na Phi Phi   (188.122.208.***) 05.12.2011 21:31

moc díky za odpověď, ale tento hotel je opravdu jenom paradise resort. Viděla jsi ho tam někde? tady je odkaz: http://www.paradiseresort.co.th/
Připadá mi jako kvalitní hotel za relativně rozumnou cenu. Co si o tom myslíš? případně i ostatní ;-)

Re: Ubytování na Phi Phi   mita22 05.12.2011 20:27

jestli myslíš Pearl paradese bungalow tak je to nejlepší ubytování na long beach.
Užasný snídaně a masáže v nejhežčí prostředí co sem v Thajsku viděla <3 .
Letos se tam vracíme :-P . Fokty mám v profilu.

Re: Ubytování na Phi Phi   (188.122.208.***) 03.12.2011 23:11

ahoj, chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s ubytováním v Paradise resort? měl by být na long beach :-)

Re: Ubytování na Phi Phi   Honza (90.181.4.***) 29.10.2011 19:05

Nějaké příjemné ubytování za rozumnou cenu. Nejsme moc nároční .Raději ubytování typu bungalow ;-)

Re: Ubytování na Phi Phi   babočka 29.10.2011 15:34

....dodávám, že nic jsme neměli rezervováno předem! ;-)

Re: Ubytování na Phi Phi   babočka 29.10.2011 15:28

to Bara - z Ko Tao to za 1 den nestihneš ani letadlem. Nejdřív se musíte dopravit lodí z Ko Tao na Ko Samui, což trvá pár hodin,už si nepamatuju jestli 3 nebo 4. My jsme pak jeli z Ko Samui lodí do Surathani, cesta vyjde levně, trvá 6 hodin, vyrazili jsme z Ko Tao ráno, tam jsme dojeli kolem 5 hod.odpol. Našli jsme si hotel ve městě za nějakých 400 bht, ráno pak autobusem směr Phuket. Vystoupili jsme na Kao Lak,přespali 3 noci, pak pokračovali do Phuketu, hotel na Patongu za 350 bht, 3 dny na místě a pak lodí na Phi Phi. Tento ostrov byl pro mě to nejkrásnější za celé 3 měsíce, ubytování na Long beach v bambusové chatce přímo na břehu pod palmami za 400 bht pro 2 lidi. Ovšem není to pro rozmazlené, 2 lůžka, moskytiéra, žádné skříně, jen hřebíky ve zdi, WC a sprcha společné, restaurace hned vedle, klid.. Do centra krkolomná cestička asi hodinu, zpět si vezmeš loďku za 30 bht a jsi zpět za
10 minut. Odtud přes kopec asi 15 minut a jsi na pláží Loh Moo D...,jak píše nahoře RudaG. Z jednodenního výletu nic nemáš, loď z Phuketu jede taky dost dlouho.

Re: Phi Phi aktualne   mita22 12.10.2011 16:04

na Phi Phi je nejlepší bydlet u pláže Long beach ! ;-)

Re: Phi Phi aktualne   jejda1 12.10.2011 15:51

to Tonda B. chystáme se v termínu 17.-22.12 do Relax Beach Resortu a zajímalo by mě, kolik je na východním pobřezí Phi Phi lidí. Pořád čtu o tom, jak je to komerční ostrov a strašně přelidněný a trochu se toho bojím, že i v Relax Beach Resortu a kolem něho bude kupa turistů, který mi budou na pláži šlapat po hlavě. Je mi jasné, že v přístabu a okolí je to plné, ale nevím, jak je na tom východní strana ostrova. Díky za radu :-)

Re: Ubytování na Phi Phi   Bara (193.84.96.***) 15.09.2011 09:05

Baru 82, díky za reakci...popravdě jsme s Phi Phi furt na vážkách ... ty ceny mě celkem dost odrazují...navíc se budeme přesouvat z Koh Tao a nejsem si jistá, jestli se to dá zvládnout během jednoho dne (když pominu letadlo)...nezkoušel jste to někdo?

Napadá mě varianta se na noc zaseknout v Krabi a pak jet třebas i někam jinam a na Phi Phi si udělat jen výlet...Máte někdo nějaké tipy?

Díky moc za rady...už mi z toho hledání jde hlava kolem a kolem :-(

Re: Ubytování na Phi Phi   Baru82 13.09.2011 10:08

Long beach je asi nejhezčí pláž na phi phi.. ale co se týče k centru docela daleko.. na phi phi nejsou zadne silnice.. pouze prasne cesty.. z cebtra na long beach je to po plazi a po kamenech cca 20 min a da se jit dobre kdyz je odliv.. takže pokud by jste chteli spise k centru , ubytujte se v blizkosti pristavu.. je tam i nejlepsi koupani (pokud vynecham long beach) nebot pri odlivu je tam i tak dostatek vody.. na protejsi strane je silenej odliv, nekolik desitek metru. byli jsme ubytovani kus od pristavu (jmeno si nepamatuji)ale bylo to v rohu Phi Phi u te obrovské skaly, ubytko stalo 1500-2000 thb ale bylo to v období brezen 2011. Nicmene si nemyslim, ze by jste ubytovani nesehnali na miste. u pristavu je tolik naháněčů, kteří mají volná ubytka a určitě ho i smluvíte.. ovšem počítejte, že v období vanoc je sezona nejvyšší, tudíž ubytko nejdražší... :-(

Re: Ubytování na Phi Phi   Bara (193.84.96.***) 13.09.2011 08:13

Ahoj,

s přítelem sháníme ubytování na Phi Phi v termínu 28. 12. - 1.1. a kapacity jsou téměř vyprodané a nebo za nehorázný peníz....jako strategicky nejvýhodnější jsme vybrali Long Beach (není zas tak daleko od Tonsai a klidu tam snad taky trochu najdeme a podle fotek tam je snad i pkěný kus pláže - pokud tomu tak neni, tak mě, prosím opravte) ... máte nějaká doporučení?

Děkuji moc za rady a tipy

Bára

RE: RE: ubytko na Phi Phi   imik 11.04.2011 17:36

RE: RE: ubytko na Phi Phi   mita22 09.04.2011 20:53

Ahoj, ptali sme se tam na to ale už sme nestihli zrealizovat. Je to s večerním grilováním(občerstvením) a spí se ve stanech, alespon tak nám to bylo řečeno.
cenu už si nepamatuju ale byl to nejdražší výlet, cca 2500THB na os.
Jinak žádný obchod tam není. Ale pití a jídlo bude určitě v ceně.

RE: ubytko na Phi Phi   Jitka 09.04.2011 16:14

Chtěla jsem se zeptat... nepřenocoval jste někdo na Maya Bay? Kde se spí, kolik to stojí, je tam možnost koupit nějaké občerstvení, je kde se schovat před případným deštěm? Zhejčkaní nejsme, děti taky něco vydrží, ale jede s námi babička...
Jestli o tom vůbec uvažovat...
Díky předem za informace

ubytko na Phi Phi   carolka 12.02.2011 17:29

Ahoj, my jsme bydleli v Uphill Cottage, bungalov za 800THB - konec ledna 2011. Je to na kraji vesnice Ton Sai mirne v kopci smerem na Viewpoint. Nocni ruch na dosah, ale pokud chcete spat tak klidek. Rezervovane dopredu jsme nemeli, vybrali jsme v agenture v pristavu.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Phi Phi aktualne   tonda_B 11.02.2011 16:04

To puntik: Pokud chceš klidné místo, doporučuji Phi Phi Relax Beach Resort. je mimo Ton Sai. Má parádní pláž s korály cca 20 metrů od ní. V době odlivu k nim dojdeš s vodou max po kolena. V tvém termínu by tam měly být i rozumné ceny. Jen ten klid je tam pro někoho až moc velký.
K tvému dotazu: Cesta z Relaxu vede přes kopec džunglí a podle rychlosti chůze trvá asi hodinu. Část od Ton Sai k vyhlídce je tvořena schody a betonovám chodníčkem. od vyhlídky k Relaxu nebo jiným plážím je to pračná stezka džunglí, kolem několika domků. Dá se jít i v žabkách, ale stejně bych Evropanovi doporučoval aspoň sandálky s páskem přes patu (místní to chodí naboso). Závěr cesty je dost z kopce, místy po kamenech. Nás při jednom výstupu na vyhlídku chytila bouřka a ta tropická hlína byla za 5 minut pěkně rozčvachtaná a dost to klouzalo. Cesta není nijak hrozná, jen ty schody byly kolem poledne vražedně rozpálená. Já měl ještě na zádech krosničku s dcerou, tak jsem si to maximálně užil ;-).

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Phi Phi aktualne   puntik 19.01.2011 21:35

Na Phi-Phi budeme 21-26.4. Trochu mám ztěch informací zamotanou hlavu, líbí se mi, že se dá i dojít na pláže, nejen dojet loďkou. Cesty jsou normálně schůdné třeba v žabkách nebo je na ně potřeba "pevnou obuv"?