Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Svatba na Koh Samui

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Svatba na Koh Samui

09.01.2012 21:46:44 | RadkaRosta

RadkaRosta Ahoj,

chceme se s přítelem v Thajsku vzít a nechat si požehnat mnichy. Jedná se v podstatě o ,,nelegální svatbu,, to víme, ale co nevíme je jestli to lze vše zařídit až tam nebo raději už začít tady v Česku. Jednu agenturu už jsem oslovila, ale jen napsali že to teď neorganizují, což mě nemile překvapilo, protože na pana Daniela tu bylo na diskuzích dost hezkých ohlasů. Co bych určitě chtěla s přítelem je přítomnost slona, ať už v tom smyslu, že nás přiveze, nebo že tam jen bude. Máte někdo nějakou zkušenost, klidně i na jiném ostrově?

Díky Radka

Poslední reakce

Re: Svatba na Koh Samui   Karlos (80.95.251.***) 19.01.2012 18:47

Ahoj,
mrkni na kohsamui.sk.
Je to slovenska hospoda na ostrove a vsichni jsou tam v pohode.
Radi poradi, ukazou, nabidnou.
Az tam budete, pozdravuj je :-)
p.s. bossicek@centrum.cz

Re: Svatba na Koh Samui   (89.24.90.***) 18.01.2012 08:44

Dobrý den, hledám stejne infomace o stejném druhu obřadu. Pokud by jste na nějaké narazila, mohla by jste mi je též poskytnout na email: a.komrskova@email.cz ? Moc dekuji, jen mohu říct, že všude mi zatím bylo doporucovano zařizovat vše až na místě, s.agentury tam jsou poměrně rozsáhlé i velké množství místních, kteří je nabízí přímo v hotelu. Jen se mu nedostalo konkrétní info o obradu v chrámu.

Re: Svatba na Koh Samui   Jitka 09.01.2012 21:45

Ještě mně napadly tyhle stránky, mrkni (spolupracují s Ing. Brožíkem také):
http://www.hotel-thajsko.cz/sluzby/svatebni-balicek

Re: Svatba na Koh Samui   RadkaRosta 09.01.2012 21:39

Díky, už jsem mu psala před hodinkou :)

Re: Svatba na Koh Samui   Jitka 09.01.2012 20:49

Zkus kontaktovat Ing. Brožíka, třeba Ti poradí a zprostředkuje obřad (www.thajsko.com).

Svatba na Koh Samui   RadkaRosta 09.01.2012 20:46

Ahoj,

chceme se s přítelem v Thajsku vzít a nechat si požehnat mnichy. Jedná se v podstatě o ,,nelegální svatbu,, to víme, ale co nevíme je jestli to lze vše zařídit až tam nebo raději už začít tady v Česku. Jednu agenturu už jsem oslovila, ale jen napsali že to teď neorganizují, což mě nemile překvapilo, protože na pana Daniela tu bylo na diskuzích dost hezkých ohlasů. Co bych určitě chtěla s přítelem je přítomnost slona, ať už v tom smyslu, že nás přiveze, nebo že tam jen bude. Máte někdo nějakou zkušenost, klidně i na jiném ostrově?

Díky Radka