Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Severní Thajsko

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Severní Thajsko

28.07.2011 09:26:38 | vcela.hela

vcela.hela Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost se severním Thajskem? V prosinci se chystáme na 6 týdnů do Thajska, v první polovině chceme projet údolí řeky Mekong, pokračovat do Chiang Mai a pak podél Barmské hranice sjet dolů na jih. Na severu máme v plánu hlavně Národní parky a kláštěry. Jih je zdokumentovaný dobře, ale o severu jsem tu nenašla nic. Díky za jakékoliv info.

Poslední reakce

Re: Severní Thajsko   vcela.hela 29.07.2011 12:52

Díky za tip, vygooglovala jsem nějaké info a obrázky a vypadá to fakt zajímavě. Zařadím to do itineráře :).

Re: Severní Thajsko   dave76 28.07.2011 22:10

Ze severu, kromě těch klasických tras a treků, by možná nebylo špatné navštívit i Mae Hong Son. Nemám s tím osobní zkušenost, ale tento cíl mi byl doporučen hned několika místními lidmi v Thajsku, takže se tam někdy taky určitě vydám :-)

Re: Severní Thajsko   dave76 28.07.2011 22:10

Ze severu, kromě těch klasických tras a treků, by možná nebylo špatné navštívit i Mae Hong Son. Nemám s tím osobní zkušenost, ale tento cíl mi byl doporučen hned několika místními lidmi v Thajsku, takže se tam někdy taky určitě vydám :-)

Re: Severní Thajsko   vcela.hela 28.07.2011 17:05

Jo, jo, to zkusím také :).

Re: Severní Thajsko   mispi (195.146.149.***) 28.07.2011 16:02

Takže už len Lonelyplanet thorn tree forum alebo tripadvisor forum - samozrejme v angličtine

Re: Severní Thajsko   vcela.hela 28.07.2011 15:26

Tak tyhle diskuze jsem si samozřejmě prohlídla, než jsem založila nové téma, ale nejsou tam žádné pořádné informace a diskuze starší než dva roky už jsou celkem na nic :(.

Severní Thajsko   vcela.hela 28.07.2011 09:26

Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost se severním Thajskem? V prosinci se chystáme na 6 týdnů do Thajska, v první polovině chceme projet údolí řeky Mekong, pokračovat do Chiang Mai a pak podél Barmské hranice sjet dolů na jih. Na severu máme v plánu hlavně Národní parky a kláštěry. Jih je zdokumentovaný dobře, ale o severu jsem tu nenašla nic. Díky za jakékoliv info.