Re: Severní Thajsko vcela.hela 29.07.2011 12:52
Díky za tip, vygooglovala jsem nějaké info a obrázky a vypadá to fakt zajímavě. Zařadím to do itineráře
.
|
|
Díky za tip, vygooglovala jsem nějaké info a obrázky a vypadá to fakt zajímavě. Zařadím to do itineráře
.
Ze severu, kromě těch klasických tras a treků, by možná nebylo špatné navštívit i Mae Hong Son. Nemám s tím osobní zkušenost, ale tento cíl mi byl doporučen hned několika místními lidmi v Thajsku, takže se tam někdy taky určitě vydám
Ze severu, kromě těch klasických tras a treků, by možná nebylo špatné navštívit i Mae Hong Son. Nemám s tím osobní zkušenost, ale tento cíl mi byl doporučen hned několika místními lidmi v Thajsku, takže se tam někdy taky určitě vydám
Takže už len Lonelyplanet thorn tree forum alebo tripadvisor forum - samozrejme v angličtine
Tak tyhle diskuze jsem si samozřejmě prohlídla, než jsem založila nové téma, ale nejsou tam žádné pořádné informace a diskuze starší než dva roky už jsou celkem na nic
.
Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost se severním Thajskem? V prosinci se chystáme na 6 týdnů do Thajska, v první polovině chceme projet údolí řeky Mekong, pokračovat do Chiang Mai a pak podél Barmské hranice sjet dolů na jih. Na severu máme v plánu hlavně Národní parky a kláštěry. Jih je zdokumentovaný dobře, ale o severu jsem tu nenašla nic. Díky za jakékoliv info.