Květi, byli jsme ubytovaní v Lanta palace resortu, bylo to dražší, ale nádherné. Všechny bungalovy jsou bud přímo na pláži nebo v zahradě, ale je to v podstatě jedno, na pláž je to pár metrů. Jediná nevýhoda byla ta, že o Vánocích tam bylo hodně švédů s dětmi, kterých byl pak plný bazén
, ale my jsme do bazénu nechodili... http://www.sawadee.com/hotel/krabi/lantapalace/
Klimatizaci jsme v podstatě nepoužívali, je tam dost vlhko, stačí větrák...
Jinak jak už jsem psala Kantiang Bay byla moc pěkná a resort Same Same but Different je trochu více pro dobrodruhy, ale roztomilý.
V únoru podle mě už nebude problém sehnat ubytování a tak doporučuju půjčit motorku a projezdit si to. Hlavně si neberte žádné oblečení, všecko koupíš tam. Trepky 70 BTH, tunika 130BTH, klobouk 120BTH a to se nám nechtělo smlouvat
, takže když Ti to půjde, je to strašně levné. Měla jsem jednu malou krosnu s oblečením a úplně zbytečně...Stačí malý batůžek s foťákem, věci co máš na sobě a kreditka.
Lékarny tak jsou skvěle vybaveny vším...
Střevních potíží se vůbec bát nemusíte.
Jedli jsme pokaždé jinde a pochutnali jsme si...
Kdyby bylo na mě, jela bych na Klong Nin Beach nebo na Long Beach nebo Kantiang bay.. Ne úplně na jih, cesta tam je už jen kamenitá, dost prašná, do města daleko. Lanta má na délku cca 40km.