Re: Přestup v Dubaji Petr.DK 17.05.2012 09:26
Obchody jsou otevřené samozřejmě nonstop. Na meal voucher máš nárok jen při cestě zpět.
|
|
Obchody jsou otevřené samozřejmě nonstop. Na meal voucher máš nárok jen při cestě zpět.
Ahoj, taky poletíme s přestupem v Dubaji, směr Mauricius. Po cestě tam máme jen 3 hodiny, ale při cestě nazpět přiletíme v 5 ráno a do Prahy odlétáme až v 10 dopoledne. Můžete prosím poradit, jak mají otevřeno v Duty Free shopech. Na ofic. webu jsem to nenašla. Máme nárok na voucher na jídlo i při cestě zpět? Díky
Predpkladam, ze od vstupu do krajiny, cize, ked sme prisli, mali sme na papieri 96 hodinove vizum a tam nam dali razitko vstupu s datumom a hodinou, ked sme odchadzali, papier s vizom si nechali.
Chtěla jsem se zeptat.... tranzitní vízum v Dubaji je vydáno na 96 hodin. Jak se to počítá? Od času příletu na letiště do času odletu letadla anebo od odchodu z letiště do příchodu na letiště? Nebo ještě nějak jinak? Když už, tak bych ho chtěla případně využít na maximum času. Díky předem za odpověď.
Ahojte, možná už to tady někde bylo řešeno, ale nevíte jak je to se sprchama na letišti v DXB ? Jsou tam a jestli ano , tak kde je najdu ? Teda jestli má člověk možnost při čekání na přestup se osprchovat. Díky za info.
V Dubaji sme mali aj stopover, ostali sme tam asi 4 dni a nikomu nevadilo moje razitko z Izraela. Pocula som take skusenosti, ze niekto s tym mal problem, ale osobne som sa s tym nestretla. A pokial tam budes len prestupovat a nevystupujes tam, nikto ti nebude listovat v pase a pozerta razitka. Pri transferi chceli len letenku a pas sme im ukazovali len stranu s fotkou, ale ani to nechceli.
Dobrý den, na začátku tohodle tématu se psalo, že pokud se přestupuje v Dubaji a je v pase vízum z Izraele, je problém. Pochopila jsem dobře, že je problém jen když se vycestuje z letiště? My máme víza v pase ale jen pokračujeme do Bangkoku a letiště neopustíme. Můžeme s tímto pasem cestovat nebo si máme nechat udělat nový?
Ahoj,jsem primo na letisti...zadna restaurace Emirates neni,chodi to tak,ze zajdem na termunalu 3 na informace Emirates(!!!!) a zde ti na zaklade letenky vydaji voucher. Delka prestupu min.4 hod. Zezadu jsou vypsany 3 restaurace,kde ho muzes vyuzit. Mekac,thajka a treti netusim
vyber je ze 2 az 3 jidel. hlavne si poukazku vyzvedni hned pri vstupu do term.3, na ostatnich info vubec netusi...
Ty autobusy budou asi dobrý, ale 60 dolarů za osobu se mi zdá docela dost. Proto jsme zvolili radši taxi, které s Vámi objede také tuto trasu za určitě menší peníze. Pravda, nevim kolik stojí vstupné do muzea, které je v ceně jízdenky busem. To už ať si každý přepočítá sám, jestli se mu lístek vyplatí nebo ne.
Můžeš vzít odlet 3:15 ALE STOJÍ O 3000 VÍC , 17000 letíš Airbus A380-800, Já bych ale ty 3000 utratil za náklady v Dubaji,byl jsem tam tou dobou loni , na pozná vačku je to krátká doba , ale stojí to za ty peníze. Bude tam super počasí na chození po městě,žádné vedra, akorát na tričko.Já bych si objednal ten Bus co jezdí dokola a můžeš vystoupit a nastoupit kdy chceš. je v něm i plavba po řece a vstupné do muzea,dá se to zaplatit na internetu. http://www.bigbustours.com/eng/international/default.aspx
Ahoj, takovýto přestup jsme měli vloni. V jednu ráno jsme přiletěli do Dubaje, zajeli do hotelu, který jsme měli zabookovaný předem, vyspali se a ráno vyrazili na tůru po městě. Večer zase na letiště a šup do Bangkoku. Bylo to moc příjemné a za den se toho v Dubaji dá stihnout docela dost. Zaplatili jsme taxikáři axi 500,-Kč a on s námi objel celé město. Vizum se dá zařídit přes Emirates a stojí cca. 1200,-Kč - pokud si to dobře pamatuju
Ahojte, neviete nahodou ako je to s tym prestupom v Dubai ked letite do Thajska? Su tam take terminy ze pridete z PRG do Dubai o 1h v noci a letite do thajska az od 23h, prakticky teda mate skoro cely den na mini-vyletik. Myslite si ze je toto mozne alebo si na ten let musi clovek pockat na letisku. Vizu predpokladam ze potrebujeme, vsak?
Mito22, restaurace je zavřena. Jak to funguje popsala Tundrida - Dvacátý příspěvek směrem dolu.
Restaurace je stale zavřená?
Nevíte někdo více informací jak to tam ted funguje?
Free shop ceny najdeš zde http://www.dubaidutyfree.com/.
Mě to připadá, že hospoda Emirates skončila. Ekonomicky je určitě lepší dát poukázku na občerstvení, než nechat neomezeně konzumovat davy indických turistů a ještě platit nájem za hospodu.
Jediný co se asi vyplatí kupovat v Dubaji na letišti je alkohol a cigarety, karton Marlboro za 16USD a litr Smirnov za 10USD jsem kupoval loni. Akorát lze asi jen omezené množství, tohle mi prošlo i kontrolou na v Praze na letišti. Ostatní věci mi přišly + - stejně jako u nás.
myslel jsem, ze v tech restauracich staci ukazat jen palubni vstupenku... pokud tedy musim jit na informace pro poukazy na obcerstveni-co jim mam rict ze chci?
predpokladam, ze se bavime o terminalu 3... diky!
To tundrida: Letíme až v březnu, aha nevšiml jsem si promiň, jinak kdybys mi dala info na kolik vyjdou Ipady 2 (32GB) tak by to bylo super
díky . A nevíš, kdy se má otevírat ta restaurace Emirates ?
Ahoj, v Duty je primo Apple Store, ale ceny jsou stejne jako u nas. Levneji lze Apple kupovat jen v USA, bohuzel
.
Honzo, aktuální info s jídlem jsem dávala o pár příspěvků níž i se seznamem.. na tu elektroniku se ti mrknu, zítra letim
kdy letíš?
Ahoj, nevíte jestli už je otevřená restaurace Emirates pro cestující s přestupem nad 4hodiny ? Případně, že není lze se podobným způsobem najíst i jinde a jak to funguj ? D9ky za jakékoliv info , budeme čekat v Dubaii cca 8h. Jo a nevíte ,jestli jde v DUTY koupit elektronika a jestli ano v jakých cenách ? Zajímá nás hlavně APPLE , díky za jakékoliv info. Honza
ahojte
pil niekto na letisku vodu z fontanky? je to bezpecne, ci je lepsie sa jej vyhnut?
dakujem za info
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně restaurace Emirates, někdo tu psal, že je právě v rekonstrukci, nevíte, kdy se má znovu otevřít? Letíme do Bangkoku přes Dubaj a máme přestup 8 hodin, jeden z důvodů zakoupení letenky byla právě tato restaurace
takže by byl pech, kdyby byla zavřená. Díky
Tom, teba citat, az potom sa smiat! Condor, nie je Concorde. CK Condor je velka nemecka cestovka.
Concord hahaha (Poslední let Concordu společnosti Air-France se uskutečnil 24. června 2003, British Airways ukončil lety Concordu 24. října 2003. Úplně poslední let Concordu s označením G-BOAF se uskutečnil 26. listopadu 2003 pod vedením šéfpilota Mike Bannistera z londýnského Heathrow do Filtonu v Anglii.)
Dobrý den, rád bych se dotázal na odbavení na letišti v Dubaji. Máme čekačku 8hod v Dubaji a nevím, jak bude probíhat odbavení na letišti. Budeme muset znovu odbavovat zavazadla nebo zůstanou v letadle? Děkuji za odpověď
My letime z Frankfurtu s Condorem,let je uvaden jako primy,protoze se v Dubaji mame zdrzet jen 50 min,zrejme k dotankovani,tak doufam ze to vse klapne- uz se zase tesim!!!!