HAT MAI KHAO - UBYTKO Nikolleta1 17.01.2012 20:47
aHOJ, PROSÍM O TIP NA UBYTKO NA HAT MAI KHAO BEACH...NĚCO PĚKNÉHO A KLIDNÉHO
JAK JINAK
DÍKY...
|
|
aHOJ, PROSÍM O TIP NA UBYTKO NA HAT MAI KHAO BEACH...NĚCO PĚKNÉHO A KLIDNÉHO
JAK JINAK
DÍKY...
Potvrdzujem, ze to fungovalo presne, ako mi to Ramoon popisal.
Este aj cena bola presne 180 bt
Ahoj,budu citovat z pruvodce"Z letiste na kata beach jezdi minibus a stoji 180 bt na osobu,pokud se nenajde dostatek lidi aby se cesta vyplatila,budete muset zaplatit za taxi.Taxi z letiste na plaze stoji 700-800bt.."Ja jsem byl na Kate beach v lednu a z letiste jsem jel jsem tim mivanem.Ale bylo to odpoledne,ale verim ze se vas sejde i takle vecer na minivan,prece jenom nepoletite samy
Zdravim, neviete mi poradit, ako sa dostanem z letiska v Phukete na Kata beach, ked priletim cca o 22:00 ? Chodia este v tu dobu autobusy, alebo nemate predstavu kolko moze stat taxi, z letiska na Kata beach? Dakujem
Bydleli jsme tady http://www.patongsweethome.com/rates.htm koncem března 2011 1000b/noc ale nesmlouvali jsme. Pokoje s klimatizací,TV,trezor a hlavně čistota. Personál maximálně ochotný
chystame sa na Phukret v 12/2011 a chceli by sme radu ohladom lacnejšieho a čistého ubytovania - guesthouse.
Dík
Tu som býval 2x celý mesiac , Je to na Karone cca 250m od mora , treba si vybaviť izbu pri bazene , to znamená že otvoríš dvere a spadneš do vody. Fantázia.
http://www.sawadee.com/hotel/phuket/karonview/
Grandepedros:
Spíš bych na to šel opačně - zašel bych na tripadvisor, dal si vyhledat Phuket a pak B&Bs /Inns in Patong. Vyjede ti něco přes 100 různých ubytování - některé jsou dražší, ale je tam spousta i levnějších penzionů a guesthousů, které na booking.com nenajdeš. A pak si dej název toho ubytka do googlu a kontaktuj je přímo. Pokud zůstaneš déle, tak hned v mailu chtěj nějakou slevu.
Jinak pokud budeš vybírat až na místě, tak oni mají fotky toho ubytování, takže nějakou představu si uděláš. Lepší ale je se po Patongu projít a když tě to někde zaujme, tak zkrátka zajdeš dovnitř, zeptáš se, jestli je volno a oni ti pokoj ukážou.
Právě na zjištění takových detailů o ubytování, jako je čistota atd. je nejlepší přečíst recenze na bookingu, agodě, případně v tripadvisoru. Na první pohled se totiž může všechno zdát OK.
Ještě můžu doporučit www.agoda.com
Patří to taky bookingu ale mají větší nabídku na asii.
Rezervační podmínky máš na bookingu i agodě u každého hotelu napsané - někde chtějí zálohu, někde né ale vždy musíš zadat číslo karty a v případě, že to nestornuješ, tak ti strhnou za první noc.
OK asi to tak udělám, zarezervuji hotel někde u letiště na 1 noc a druhý den vyrazím na Patong. Na www.booking.com už jsem koukal, je to super web, dobře se tam hledá (asi tam nebudou všechny a hlavně ty levnější hotely), jen bych se chtěl zeptat jestli po rezervaci musím složit nějakou zálohu, nebo když ve finále nedorazím jestli vznikne nějaký problém?
Dále by mě zajímalo, jakým způsobem potom hledat hotel, nejsem náročný, mám představu tak 500-1000bathu, ale musí tam být čisto a hlavně žádný pavouci a různý jiný brebery, to by mě přítelkyně dala
.Tedy hlavně nevím jak to probíhá, jak zjistím jak pokoj vypadá? jestli jsou k dispozici nějaké prospekty? nebo jestli když se mi nebude líbit mohu z hotelu odejít? Předpokládám, že se asi platí předem?
Díky
Nedokončila jsem myšlenku
můžeš rezervací hotelu ušetřit i na taxi....objednat odvoz od nich,ušetřit se případných zastávek,který v noci dokážou akorát na.....
Ahoj,
po příletu v noci budou na letišti taxikáři cca kolem 800 BTH na Patong.Prověř u těch co jeli přímo až tam my město Phuket v této ceně. Nejen nám se stalo,že cestou staví u ,,cestovek" vnucují ubytování. Pomohlo nám mít vytištěnou rezervaci(klidně jen jednu noc a pak si na místě vybrat)...nevěřím,že by dohodli něco super,pracuje navíc únava,tma,neznalost prostředí.www.booking.com doporučuji či jiní zde podobné webíky
Ahoj, přilétíme na Phuket koncem března asi ve 22:00 nevím jak dlouho trvá než se dostanu ven z letiště, cestu na Patong odhaduji asi na hodinu, AirAsia může mít i zpoždění, takže se může stát že budu kolem půlnoci nebo jené hodiny v noci shánět ubytování.
Myslíte, že to bude nějaký problém a mám si raději něco rezervovat, nebo mám zbytečné obavy.
Jedu letos poprvé a tak se omlouvám, jestli je tato otázka banální
Díky
Tak už se konečně rozhodni. Všude píšeš jaká tam není špína a švábi a najednou čistý a luxusní.
v Amari jsem byla v Bangkoku a nemuzu si ho vyhachvalit. velmi cisty a luxusni. uzasne.
widina : to je hezké, ale já bych potřeboval alespoň název konkrétního hotelu (ů), abych věděl co vybrat, nebo naopak čemu se vyhnout...
bydleli jsme na Patong beach,ale každý den jsme jezdili jinam.Kamala,Kata,Karon..Kamala super..
A mate nejake srovnani Patong beach vs. Kamala? Jelikoz sem chtel neco "zivejsiho" tak sem zatim hledal pouze Patong...
Jasně, Kamala Beach je Ok. Phuket bych ale bral jako přestupní místo do okolních destinací, popř. na jeden den nákupů v Premium Outlet
Byli jsme v listopadu - Phuket v hotelu Kamala beach,je primo na plazi,kdyz upadnes tak jses pusou ve vode,bylo tam prima.
Bajgi : hotel Armari vypada velmi hezky, ale prece jen - nevedel by nekdo o necem trosku levnejsim?
Doporučuji:http://www.amari.com/coralbeach/ sice o neco drazsi,ale supr, je na krasnem miste na konci Patong Beach v kopci, troufam si rici,ze nej umisteni na Patongu, z balkonu nadherny vyhled na Patong Beach,kuknete na jejich stranky
má někdo tip na nějaký pěkný bungalov na pláži nebo blízko pláže na Phuketu ?
ahoj,
vzhledem k tomu,ze Phuket je plny Rusu a dokonce i menu je v rustine( coz je pekne odpuzujici).ja osobne bych si vybrata velmi dobry hotel, at vim,ze tam budou jen dobre vychovani lide. my jsme bydleli v Centara Karon resort a hotel je velmi pekny,snidane jsou velke, ciste. ale jak jsem uz zminila spousta Rusu. a dokonce i mistni umi uz nejake ty ruske slovicka
jinak Phuket plny prostitutek. ha ha