Re: LONG BEACH Ajaja 01.04.2012 11:25
My bydleli v Adaman Legacy (vpravo od přístavu, ale až téměř u konce pláže) a čisto bylo...
|
|
My bydleli v Adaman Legacy (vpravo od přístavu, ale až téměř u konce pláže) a čisto bylo...
Phi Phi Relax Beach Resort...tutovka, naprosta pohodka,jedna se o jeden malinky reosrtek s bungalowama na vychode ostrova, je to rodinny resort, puvodne jsme byli taky prekvapeni odlivem,aleten byl az pozde odpo v obdobi kvetna,krasna cista plaz i voda,do mesta a pristavu se clovek dostane pres dzungli cca 40min pesky,ale krasna prochazka,je tam cesticka,neni se kde ztratit....co se tyce vody a plaze primo ve meste tak hnus!!!!!! ale tento resort opravdu doporucuji....a pokud jim napisete ze chcete bungalow B3 a oni vam vyhovi,tak budute cumet
krasny vychod slunce primo z palandy
Recenze jsme už dávno na všech webech projel,ale jsou strašně rozdílné, che to nějakého poutníka od nás.
Se špínou na PHI PHI jste mě moc nepotěšili,mám ubytování od 24.2 do 5.3 v Phi Phi Natural resortu, naštěstí je to na severu , kde není tolik lidí, tak uvidíme. Máte někdo čerstvou zkušenost s tou oblastí. je tam taky velký odliv??
S tym nazorom, ze Phi Phi je spinave musim len suhlasit. No je to o mieste, kde sa na Phi Phi ubytujes. My sme byvali na Tohko beach resort , daleko od dediny a Long beach. Mali sme malinku sukromnu plaz, perfektnu thajsku rodinu co to tam vlastni, super lacne a dobre jedlo. Prezili sme tam krasnych par dni, kde sme boli na bielej plazi uplne sami, more bolo uzasne ciste, s odlivom nebol problem. Ale centrum Phi Phi ma sklamalo tiez.
Na Phi-Phi není krásná pláž, to je omyl! Nedá se zde koupat, hloubka vody je asi 50 cm, při odlivu můžete jít stovky metrů.
Pokud chcete na Phi Phi vidět něco hezkého, musíte na výlet.
Phi-Phi je špinavé,hlučné místo plné západních turistů, nic autentického.
Raději se phiphi vyhnout,
Phi phi je párty ostrov.
to Zuzana - všechno najdeš na novější diskuzi - Ubytování na Phi Phi -
Dobry den, chcem poprosit o radu, co sa tyka ubytovania na Long Beach - Phi Phi. Vie niekto poradit ubytovanie cca do 1200 THBT. Tato plaz sa mi zda najkrasia, avsak chem poradit ci su v jej okoli aj nejake lacnejsie restauracie, alebo je treba sa stravovat iba v hoteli popripade ist do Ton sai. Ako je to s cenami na Long Beach, su vyssie ako v Ton sai village? Je v okoli Long beachvecer moznost sa niekde poprechadzat. Ako je to s prepravou do Ton sai....kolko to trva peso a ako je to s lodkami. Dakujem za vsetly rady a tipy
Tak Andaman tiez nie je spatny?Lepsie to je v hlavnej budove ako v bungalove?
ahoj, my jsme byli na long beach v Pearl Paradise bungalow - sice za 2900thb, ale super, čisto, bungalow v 1.patře velmi prostorný, restaurace super a úžasné masáže v nejhezčím prostředí co jsme viděli v thajsku. jinak jsme taky jednu noc strávili v legacy andaman v hlavní budově, to bylo ještě o něco dražší (náš nejdražší hotel v Thajsku), pěkné, nově zrekonstruované pokoje, ale lepší to je první. long beach rušná od 12 do 2h, jinak celkem ok....
Určitě je klidnější , ale nám se líbilo třeba na Panwě .Rozhodně Patong není to pravé.
Mireec , co já vím, tak v Thajsku na 3 - 4 měsíce zrušili platby za víza a ceny hotelů klesly o 50 % . Zkus se spojit rovnou s hotelem a uvidíš,co Ti napíšou . Cestovky anebo zprostředkovatelé Ti to těžko přiznají.
Mireec , s tím Phuketem velmi opatrně, my jsme byli v centru Patongu , pláž teda nic moc, moře docela špinavé , všude kravál ...takové Španělsko , Bulharsko . Pokud na Phuket , tak asi jinam, pokud tam vyloženě nejedete za nočním životem. My se příště Phuketu určitě vyhneme velkým obloukem i když i zde jsou krásná klidná místa.
bibi.jana-My tam budeme tak 16.4. je lepsie si to zarezervovat cez net ci priamo na mieste nam spravia lepsiu cenu,nevies?
Mireec , hotel Cabana je velmi slušný , je pár kroků od přístavu , můžeš využívat obě pláže, je zde opravdu velký a čistý bazén , který určitě oceníš v době odlivu , pokud by ses rozhodl pro tento hotel, rozhodně doporučuji hlavní budovu a min. 1 patro v přízemi ještě bylo vlhko.
Hlavně dej pozor, ať nejste u minaretu s tlampačem ty muslimský paka už vyřvávají z amplionu od 05.00 hodin od rána.
A je lepsie si rezervovat hotel alebo je to lacnejsie na mieste?Da sa o cenu zjednavat?
No dyk to píšu - Phi Phi hotel (http://www.phiphi-hotel.com/hotel/index.html)
Mireec - podívej se třeba na profil bibi.jany, ta byla na Phi Phi chvíli po nás, má tam recenzi na lepší hotel, než jsme byli my.
A aky by si mi teda poradila hotel na Phi phi,s tych lepsich?Planujeme tam ostat tak 3 az 4 noci a potom pojdeme asi do hotelu Katathani na ostrove Phuket.
Já mám zkušenost s "Phi Phi Hotelem". Je hned v přístavu. Bazén, skvělá snídaně, komfortně vybavený pokoj - před 4 roky v sezóně cca 900 Kč/noc pro oba.
Mireec - Andaman Beach Resort patří muslimům, nekoupíš tam alhohol. Měli jsme krajní chatičku (vzadu dál od moře byly luxusnější chatky), jednoduché ubytování, koupelna nic moc. A jestli bych tam jela znovu? Určitě jsou na Phi Phi lepší hotely (taky dražší), ale nám tohle na přespání stačilo a asi bych tam vydržela i delší dobu než ty necelé 3 dny. Ale podruhé pojedu jinam, 2x do téhož hotelu nerada jezdím.
S priatelkou sme prave rozmyslaly ci ostat na ostrove Phuket v hotely a tak popozrat ostrovy ale poculi sme ze na Phi phi je to kludnejsie.Na ten Andaman beach resort sme sa na nete pozerali..Aky tam je personal,izby a isly by ste tam znova to toho hotela?Dakujem za odpoved...
My jsme byli na Phi Phi v Andaman Beach Resortu, najdeš tu moji recenzi i pár fotek. Na pláž tolik nekoukej, protože by sis stejně vzal vodní taxi a nechal se odvést k nějaké jiné plážičce, mně se třeba líbila Monkey Beach, určitě se zajeď podívat na Maya Bay (Pláž Leonarda di Capria… ale oproti filmu trošičku – asi tisíckrát – víc zalidněná).