Letenky babočka 12.05.2012 13:36
Teď jsem našla na Student agency letenky do Bangkoku s ČSA za 13174 kč na léto, např.
odlet 24.6 do 24.7. krátké přestupy v Abu Dabi. Z Prahy.
|
|
Teď jsem našla na Student agency letenky do Bangkoku s ČSA za 13174 kč na léto, např.
odlet 24.6 do 24.7. krátké přestupy v Abu Dabi. Z Prahy.
Nene,
pro jednoho,ale zase už tam utratim jen za výlety,Thajsko mi taky tak stálo
Akce CSA na letenky je, povoluje mi to výběr i platbu, ovšem letenky kupovat nebudu. Odkaz zde
http://secure.csa.cz/cs/ibs/specOff2.php?sid=00001f8432e97415730a1e85018175181a981
No právě,s datumem jim to nevyšlo,no snad se něco ještě objeví.
Cestopis napíšu a fotky taky dám.
My jedeme s kámoškou s německou cestovkou,finančně to i pěkně vyšlo.
Ahoj Kafík, taky jsem uvažovala o Srí Lance, jenomže nebyly žádné levnější letenky. Nezapomeň psát cestopis, ať vím, jak to tam vypadá!
Kámoška hledá letenky dost pozdě, tyto letenky od CSA máme od ledna, ale za 14 tis. To, že je teď nabízejí na prázdniny za takovou cenu, je super! Určitě bych neváhala, ještě včera tam byl termín 8.7. - 31.7.
Protože zpáteční letenka je za 23 000! Těch 11472 je jen za let tam...
byldik:Ahojky,už se těšim na Vaše fotky,já letos teda Srí Lanka,ale příští rok zase Thajsko.Letos jede kámoška s rodinou,prý ještě počkají,chtějí tam být déle a neni už tam pěkné datum na odlet zpátky.Snad někde něco bude za tuhle pěknou cenu.
Ahoj, děsí mě představa čekačky 13 hodin v Abu Dhabi, jak se to dá přežít ?
a proč nevyužijete odkaz od Bear ? cvičně jsem si zadal datum 2.-24.7. s cenou 11472 kč ........
Letenky jsme nekoupili protoze jeste jsme nevedeli jestli budeme moc v tomto terminu letet.
Myslite ze se jeste objevi nejaka letenka v terminu: 1.7 - 31.7 za rozumne penize od 13 - 15 tisic? Chceme na 3 tydny.
Levné lety do BKK s ČSA jsou stále, respektive ještě jsou, ale ubývá jich. Proč jste si na ten červenec neobjednali a píšeš, že byly už jen za 15500 Kč? Ještě dnes tam byly na 9. a 19. července, červnových je ještě dost.
viz: http://secure.csa.cz/cs/ibs/index.php?specOff=BDXXSPAMCZ_4c246d0a-5868-437d-8032-d97c2a1cf3eb&next=1&saleLocation=CZ
Ahoj od vcera byla akce na letenky do thajska za 12 350 bohuzel nez jsme se domluvili s bandou uz vylezly na 15 500 myslite ze cena pujde dolu nebo je to blbost a spis vse bude drazsi.
Chceme v cervenci odletet na 3 tydny a nechceme na posledni chvili kupovat drahe letenky cena.
Nevite daji se nejakym zpusobem jeste sehnat ty letenky za 12 350?
Diky
Kafík, my letíme taky přes Abu Dhabi, se stejným přestupem. Taky jsem měla strach, jestli to stihneme, ale po příspěvku Banana už je mi to vlastně fuk!
Fishfinger05:Já neletim,chce letět kamarádka,tak to řešili jestli to stihnou,tak jsem se zeptala za ní
.
Já letos vyzkoušim Srí Lanku a Thajsko zase příště 
Osobně bych si zpoždění přál
Takový hotýlek v Abu Dhabí nemusí být špatný.. Letecká společnost se o tebe musí v takovém případě postarat... Ale stihnout se to rozhodně dá !
máš to na jdné letence,takze je predpoklad,ze se to v pohode stiha,jinak te daji zdarma na dalsi let,kdyby CSA melo zpozdeni...
Ahoj,moc prosím nevíte jestli se dá stihnout v Abu Dhabi přestup za hodinu a deset minut?Děkuju moc za odpovědi.
mrkněte na http://cestujlevne.com
tam se objevují veškeré letenky v akci do každého koutu v zemi. Teď mají třeba BKK z Prahy za 12 a půl, ale teda na prázdninové měsíce. Takže nevím jestli zrovna pro Vás
Na termín 18.12. - 22.1. Budapešť - BKK - Viedeň s Egyptair cena 14 200kč. Na hlavnú sezónu si myslím super cena!
My už se také porozhlížíme po letenkách, poletíme poprvé a chtěli bychom přes svátky cca 15.12-10.1, zatím byla cena z Mnichova nejnižší zhruba 15700Kč s Qatar, tak ještě asi počkáme...