Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Krabi

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Krabi

17.02.2008 16:30:11 | Xena.p

Xena.p Zajímalo by mě, jestli byl někdo v hotelu Sand SEA RESORT NA kRABI.cHYSTÁME SE TAM a nemohu získat nikde žádné informace kromě těch co jsou v katalogu. Děkuji všem

Poslední reakce

Re: Railay West nebo East   Oris (85.71.166.***) 14.04.2012 21:37

Díky všem za cenné rady.Jedeme v červnu a vybrali jsme Sand sea resort.Ale zjistili jsme ,že tam od dubna do října probíhají stavební práce, tak uvažujeme o Great view resortu,o němž se tu zmiňoval Kashoon.Můžete mi říci, kdo jste tam byl,jestli má tento resort nějakou pláž,pokud ano -písčitou nebo oblázkovou?Nebo se musí chodit na West?Protože tento resort leží poněkud stranou,není "o ústa" se k němu po setmění dostat?

Re: Krabi-Phiphi   Kory 20.03.2012 20:18

Loď je rychlejší, než taxi, taxíkem je to cca 2,5 hodiny. Cenově je to srovnatelné.

Re: Krabi-Phiphi   Majka5 (90.180.210.***) 20.03.2012 12:07

Až přiletíte, vemte si taxíka a co nejrychleji se přesnuňte na trajekt na Phiphi. Cesta trvá asi 40 minut a taxikáři řekněte, ať vás zaveze rovnou na trajekt. On už bude vědět. Trajekt stojí 300-400 Bt na osobu. Odjíží v 15,00 hodin.

Re:   (78.80.229.***) 20.03.2012 10:35

Jo a z AO Nang jsme jeli na výlet na Phi Phi speed boatem - rychlým člunem za nějakých 2500 bahtů pro 2 dospělé a jedno dítě . cesta trvá cca 45 minut, ale to byste asi museli mít domluvené předem.

Re:   Lucie (78.80.229.***) 20.03.2012 10:31

Ahoj. 14.3. jsme se vrátili z AO Nang a vím ,že tam na každém druhém stánku nabízeli taxi na Phi Phi. zhruba za nějakých 2000-2500 bahtu. nebo jet lodí

Veronika (89.176.6.***) 20.03.2012 10:20

Prosím poraďte.
Přiletíme do Krabi 24.4. v 11:40 hod a potřebujeme se dostat rovnou na Phi Phi. Máme si vzít taxi, nebo jezdí nějaké busy... máme dojet do krabi nebo jsem četla, že ferry jezdí i z ao nang...jaká je nejlepší cesta, kolik to stojí, je výhodnější vzít zpáteční lístek a jestli to ten den ještě stíháme. Děkuji za rady

Re: Railay West nebo East   Kashoon 08.03.2012 18:07

To Oris:Na Railay west jsou pláže na koupání.Překvapila mne jen velmi malá hloubka moře musí se chodit dost daleko do vody jinak má človšk vodu jen do pasu.To pro mě bylo zklamání.Jinak na Railay jsme byli minulý týden ubytování v Great view resort a spa.Výborné levné a nádherné ubytování opravdu doporučuji.Na jídlo chodte do Last Baru nebo do Moms kitchen na east Railay mají nejlepší ceny a vaří super. ;-)

Re: Krabi   Kashoon 08.03.2012 18:02

Byli jsme tam minulý týden.Cestu zvládne každý.Jde se celou dobu po zpevněném chodníku který vede až k princeznině pláži.Doporučuji zajít tam navečer je tam spousta opic a viděli jsme i lemura který je velmi vzácný takže super :-)

Re: Krabi   Ajaja 25.02.2012 13:12

Jestli tam bude Krabi, to nevím, ale možné je vše...

www.jabo-net.com

Re: Krabi   Marek (81.106.52.***) 24.02.2012 19:13

prosim Vas neviete niekto ake je momentalne na Krabi pocasie??a ake bude v najblizsich dnoch???lebo stych predpovedoch na inernete neviem vyjst ,,vsade inak pisu :DDDD Dakujem ...

Re: Ubytování na Arawan beach resort   RadkaRosta 22.02.2012 05:34

Ja teda jela naopak za 600 na hlavu se spolecnosti lomprayah a pokud chces zazitek tak doporucuju. I otrkani batuzkari meli co delat aby to rozdychali :D..... Nam byl slibeny katamaran to probehlo v poradku a nasledne ze nasedneme na dvoupatrovy bus s klimou a pojedeme az do Krabi. Takze vysledek byl....lod v pohode, v pristavu nasednem na bus celkem to slo ale ne to co sliboval prodejce primo v pristavu, ale budiz. Po hodince jsme zastavili a ze mame vystoupit.... Naskladali nas 14 na tuk tuk i s kuframa..... Clovek by rekl, ze to neni ani mozne ale je a vezli nas asi 10 minut. Zastavil u nejake jidelny kde mame pry dal cekat, samozrejme nechystano jidlo a piti s prirazkou jak v imperialu. Po hodine prijel bus, neco jako v trhala fialky.... Rok vyroby tak 1980, klima prvnich 30 minut pak umrela, rychlost asi 50 km/h, kde nas narvali a nekteri i museli stat!!! No maras proste pro nas to bylo neco neskutecneho......Dojeli jsme do Krabi nekam do nejakeho arealu a jedine jak se od tama dostat bylo tak, ze si musite koupit odvoz, pokud nekteri nemeli hotel tak je am doslova donutili neco zabukovat. Nas asi 3 km stali 400 bahtu. Ja rikam nic co se neda prezit s trochou nadhledu, ale sok jsem mela poradny.

Re: Krabi   tpop 21.02.2012 14:00

Je to snadne, jde se po rovine, chodnik vede kolem skaly a je to kousek.

Re: Krabi   Elena (62.209.204.***) 20.02.2012 22:08

Prosím ví někdo jak vypadá cesta z East Railey na pláž Phra Nang???Je to lezení po skále,nebo to zvládne každý?(mamka má nemocnou kyčel,tak jak moc to je náročné).Moc díky ;-)

Re: Ubytování na Arawan beach resort   (178.40.207.***) 19.02.2012 20:55

Samozrejme taxi 300-500 ;-)

Re: Ubytování na Arawan beach resort   zajo1966 (178.40.207.***) 19.02.2012 20:54

Na Krabi si kúpiš cestu na Samui - do prístavu,pre 2 ludí to stálo 800 THB a časovo od 9,00 do 16,00 :-)Ďalej taxikom na resort cca.3000-500THB.

Re: Ubytování na Arawan beach resort   Zuzana1983 19.02.2012 20:02

Prosim o radu ako je najlepsie sa dostat z Krabi na Ko Samui? Je lepsie vyuzit nejaku cestovku ci ist lokalnym busom + trajektom? Diky

Re: Railay West nebo East   RadkaRosta 19.02.2012 10:13

Urcite west za me, dneska jsme si od nas dali s manzelem na kajaku vylet na east a dojeli jsme za odlivu a je tam nekoupatelno. Na west je to v klidku a na plazi je i pisek coz na east neni. Obchudek na west je neco jako 7eleven.

Re: Krabi   cubator 19.02.2012 07:10

Pocasi je na hov.... Vcera tropicka boure takze cesta z vecere na resort se promenila ve vodni sport... Jinak pres den je fajne boure prichazeji az na vecer... Ted sedim ve stinu a je tak 30... ;)

Railay West nebo East   Oris (85.71.166.***) 18.02.2012 22:37

Kdo jste byl na Railay - doporučili byste spíše Railay West nebo raději Railay East? Která část má hezčí pláž, lepší přístup do vody? A je na Railay nějaký obchůdek s potravinami nebo jste tam odkázáni jen na dražší (hotelové?) restaurace?

Re: Krabi   babočka 18.02.2012 14:14

cubatore, jaké je počasí?

Re: Krabi   cubator 18.02.2012 14:12

Ahoj, hele taktez ted 3 den v krabi ale na nopharat beach, daleko mene lidi ta plaz podobna ao nang- bydlime v sawadee resort- bungalovy s klimou: moc pekny za 1200 thb -taxi do krabi je drazsi protoze je to peknej kousek i kdyz se tonezda slozite se objizdi- vsude tady ale pujcujou skutry za 200 thb na den - takze bych volil tudle moznost- pozejtri na slonech k buddhovi v jeskyni za 800 thb na osobu.

Re: Krabi   RadkaRosta 18.02.2012 12:57

Ahoj prave jsme 3 den v Krabi. Vcera jsme jeli na Ao nang a je to klasicke letovisko se stanky trhy a peknou promenadou. More nic mic a lidi jak v Bibione. Zustali jsme hodku a vzali si za 100 bahtu na osobu taxi na Railey west a dneska jsem byla jeste v druhe casti. Je to fakt super, uz mene lidi a stanecku ( levnejsi nez ne ao nang teda) jen par. Urcite pokud pojedem znova do teto oblasti tak tam. Jedine minus ze musis tim taxikem kdykoli chces jinam a to se muze prodrazit pokud je vas vice a smlouvat se s nema neda. Jo a taxi jezdi jen od 8:00 do 18:00, dostanes se s nema ale vsude.

Re: Krabi   (93.99.5.***) 18.02.2012 09:24

Ahoj, byli jsme v Krabi před rokem a max spokojenost byla s resortem na pevnině TIPA resort, jedná se komplex velice blízko centra a přesto v přírodě. Vcelku velký resort s možností ubytování v hotelu, ale my využili ubytko v tropické zahradě v bungalowech. Absolutní romantika. Vše včetně klima.Internet byl na recepci, více asi na stránkách. Na rayiley je opravdu pouze resort a možnosti po setmění téměř žádné. Jezdili jsme se tam koupat denně lodkou, mají to jako taxi - super pláž. Držím palce.

Re: Krabi   Lucifuk17 17.02.2012 17:44

Ahojte, potrebujem poradit, v aprili sa chystame na Krabi, nevieme sa rozhodnut medzi Railey a Ao Nang.... radi by sme prijemny hotel s klimou, wifi v cene potesi, ale nie je nutnost, a blizko niecoho, ako su zradelne trhy :-) Nie sme sice velmi viazani na rozpocet, ale cena do 2500 THB je velkym plusom. Railey vyzera super, ale mame obavy, ze tam toho v okoli hotela vela nebude. Potesia ma Vase postrehy z ciest, plusy a minusy z kazdej z tychto plazi. Vopred diki a na oplatku slubujem zase cestopis a fotky 8-)

RadkaRosta 17.02.2012 17:29

Tak ja teda prejela na Krabi z Koh Samui a jsme taky v Arawan Krabi beach resort a tak jako Pavel opravdu nadsena nejsem, prijezdova cesta sem masakr, pokud chcete jezdit na skutru tak chranice na zuby jsou nutnost. Pokoje jsou pekne, trosku smradu ( zatuchlina) to ale pisou i na bookingu to beru. Co se tyce sluzeb tak anglictina mistnich je horsi nez moje a to uz jje co rict. Tak trebe dneska ze nas odvezou do mesta ve 12:00 ok probehlo v pohode a v kolik chceme vyzvednout, domluvime se na 18:30 zapsal si to do sesitu, na papir, ve meste si to potvrdime do tretice a ukaze kde mame cekat. Cekali jsme do 19:00 pak manzel vzal taxika a jeli jsme na hotel. To nam 1 rekl ze tu ani nejede, kvuli te cesty. Kdyz prijedem fesak co nas mel vyzvednou sedi na recepci a zdravi. Tak tam jdeme, kde jako je? Jedine na co se zmohl bylo .....sorry I dont understand english!!! Rekla jsem manzelovi ze me uz tu nastesti nic neprekvapi v Thajsku a sla jsem se na recepci zeptat na vylet co Pavel zminuje...... Tak jsem zjistila ze uz jsem i prihlasena na zitra aniz bych chtela........

RadkaRosta 17.02.2012 17:29

Tak ja teda prejela na Krabi z Koh Samui a jsme taky v Arawan Krabi beach resort a tak jako Pavel opravdu nadsena nejsem, prijezdova cesta sem masakr, pokud chcete jezdit na skutru tak chranice na zuby jsou nutnost. Pokoje jsou pekne, trosku smradu ( zatuchlina) to ale pisou i na bookingu to beru. Co se tyce sluzeb tak anglictina mistnich je horsi nez moje a to uz jje co rict. Tak trebe dneska ze nas odvezou do mesta ve 12:00 ok probehlo v pohode a v kolik chceme vyzvednout, domluvime se na 18:30 zapsal si to do sesitu, na papir, ve meste si to potvrdime do tretice a ukaze kde mame cekat. Cekali jsme do 19:00 pak manzel vzal taxika a jeli jsme na hotel. To nam 1 rekl ze tu ani nejede, kvuli te cesty. Kdyz prijedem fesak co nas mel vyzvednou sedi na recepci a zdravi. Tak tam jdeme, kde jako je? Jedine na co se zmohl bylo .....sorry I dont understand english!!! Rekla jsem manzelovi ze me uz tu nastesti nic neprekvapi v Thajsku a sla jsem se na recepci zeptat na vylet co Pavel zminuje...... Tak jsem zjistila ze uz jsem i prihlasena na zitra aniz bych chtela........

Re: Ubytování na Arawan beach resort   Pavel Trnka (183.89.30.***) 16.02.2012 01:39

Dobré ráno, teď už jsme se přesunuli na Ko Samui, ale věřte mi, že jsme tam byli do předvčerejška za 1240,- BHT na pokoj a noc, což jsme okamžitě využili, protože je to opravdu veliký luxus za málo peněz. Schválně si zadejde www.Agoda.com a zadejte si Krabi, nebo Arawan Krabi beach resort. Majitel toho resortu sám na svých stránkách píše, že má do 31.10. 2012 nějaké cenové zvýhodnění... Teď na Ko Samui bydlíme v chatkách New Hut (jsou uváděné jako příklad ubytování i v průvodci Thajskem od tuším Lonely Planet) a je to za 600 BHT za pokoj a noc a je to nesrovnatelné, jsme sice přímo na pláži (a krásně pod palmama), ale v chatičce 3,5 x 3,5 metru se studenou sprchou z roury ve stropě, záchod se po použití zalévá z plastové misky a odtéká to do stoky, která je ukrytá pod chatičkou. Takže opravdu mi věřte, nemystifikuji Vás...

Re: Krabi   Jitka 13.02.2012 17:49

Kashoo - je to malé letiště a bloudit nebudeš.

Re: Krabi   Kashoon 13.02.2012 17:22

Ahoj,děkuji všem cestovatelum za informace!Ještě bych se Vás rád zeptal jak je to s orientací na letišti Krabi?Je to tam vpohodě,nebo to je velké letiště a budeme při odletu bloudit.Na mapách se letiště zdá jako jedna malá hala?

Re: Ubytování na Arawan beach resort   babočka 12.02.2012 13:42

Pavle Trnko, nemystifikuješ nás tak trochu? Nejlevnější pokoj je tam za 3000 thb, z
toho 50 % je 1500 thb, kde jsi vzal těch 1240 thb?