Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Koh Nangyuan

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Koh Nangyuan

10.10.2011 21:32:17 | mita22

mita22 Zaujal mě krásný malý ostrov Koh Nangyuan poblíž Ko Tao.
Byl jste někdo ubytovaný na tomhle ostrůvku? Máte stim zkušenosti?
Koukala jsem na fotky a přijde mi že tam všichni byli jen na výletu.

Poslední reakce

Re: Koh Nangyuan   Miluse (83.36.102.***) 25.10.2011 22:19

Byli jsme na Koh Nang Yuan v lednu 2009....za uplnku....bomba....ovsem na snidani jsme sli po pas ve vode....doporucuji jet an jednodenni vylet....nebo na 1 noc....je to vyjimecne romanticke zvlaste pri uplnku.....kdyz jsou vsichni na Koh Phanganu na bombove Fool Moon party..... :-D

Re: Koh Nangyuan   Roman1 13.10.2011 09:28

Jo a long tailem ze Saire jste tam za 10 minut, tak že to není žádné zdržování zdlouhavou plavbou.

Re: Koh Nangyuan   Roman1 13.10.2011 09:25

Já byl na Tao na konci Saire beach a tento ostrov jsme měli přímo před sebou. Byli jsme tam 2 x na výletě - jednou jsme si vzali z pláže long tail za pár bathů, podruhé jsme tam byli s potápěči na kurzu na ponor. Ostrůvek krásný ale dost dobře nevím, co bych tam dělal. Není kam zajít, jste odkázaní na jedinou předraženou restauraci, žádný obchod, tak že i za obyčejnou vodu zaplatíte docela pálku. Přesně si ceny nepamatuju ale vím, že jsme si tam v restauraci něco dali a nad cenama jsme jenom kroutili hlavou a říkali jsme si, že tady bydlet ani náhodou. Není to jenom o těch cenách ale celkově o možnostech tohoto ostrova. Ono to na fotkách vypadá úžasně a řeknete si, tam bych chtěl chvilku bydlet ale v reálu pak nevíte co tam vlastně dělat. Například na pláži není ani kousek stínu - je to jen písečná duna. Pokud chcete do stínu, musíte si zase pronajmout slunečník.
Na ostrov se platí vstup. Už si nepamatuju přesně, něco kolem 150 bht.
Celkový názor: Ostrůvek krásný, fotogenický, zajímavý ale strašná nuda, přes den milión lidí, drahé všechno. Doporučuju ubytování na Tao a na ostrůvek pouze na výlet.

Re: Koh Nangyuan   mita22 11.10.2011 21:24

diky, co jídlo a pití? ceny?

Re: Koh Nangyuan   thaiina 11.10.2011 21:13

Ahoj, bydleli jsme tam v roce 2009 3 noci (tři proto, že na to byla nějaká sleva, doprava z Ko Tao zdarma apod.)
Je to úžasné, ale pozor - myslela jsem si že, jakmile odjedou turisté, setmí se a bude nádherné ticho a klid. Opak byl pravdou. Měli jsme nejlevnější bungalov za 1.500 a přesto, že bylo úplně prázdno, dali nám bungalov hodně daleko od toho středu, kde je recepce, restaurace. V noci přijíždí lodě na noční potápění, takže ten randál z lodí jsme měli z první ruky. Dále mají u restaurace nějaké generátory, které asi vyrábějí proud, takže další velmi nepříjemný hluk.
V roce 2009 chyběl kus té písečné šíje, takže večer se nedalo projít vodou do restaurace a po tom bontonovém mostíku co tam byl jsme se báli, protože byly dost vlny. Takže jsme byli bez večeře :'( příště bych volila jen jednodenní výlet.

Re: Koh Nangyuan   Kleki 11.10.2011 18:42

Ceny si přesně nepamatuju, jen vím, že nás od oběda odradily.Koupili jsme si jen pití a i to bylo na thajské poměry drahé. Přesnou cenu ale fakt nevím.

Re: Koh Nangyuan   mita22 11.10.2011 11:52

:-) Díky díky, mě právě cena ubytka nepřijde až tak hrozná. Dražší jidlo myslíš třeba přes 100THB ?? pití cca? Já právě plánuju jen na 2-3 dny.

Re: Koh Nangyuan   Kleki 11.10.2011 09:29

Toto ubytování je na ostrově opravdu jediné (http://www.nangyuan.com/). Ostrov je fakt nádherný, fotogenický, jemný písek, průzračná voda se spoustou rybiček, krásný korál ke šnorchlování pár metrů od břehu. Přes den je ostrov zcela zaplněn turisty , kteří přijíždí v rámci jednodenních výletů. Kolem pláže je řada lehátek se slunečníky . Před desátou hodinou ráno a po 16. hodině odpoledne to ale musí být ráj, kde budete téměř sami. Ceny jídla i ubytování jsou ale vzhledem k oblíbenosti lokality velmi vysoké. Za nejobyčejnější bungalov s větrákem 1500 THB. Slevu má každý, kdo si zároveň objedná i nekterý z potápěčských kurzů. I jídlo bylo výrazně dražší, než na samotném ostrově Ko Tao. Na dlouhý pobyt to tedy asi není, ale na dva nebo tři dny to musí být moc pěkné.

Re: Koh Nangyuan   mita22 10.10.2011 23:45

koukala sem na nej, jestli je jediný to nevim. Byl ste tam někdo ubytovaný?
Jak je to tam s jídlem, pitím atd...

Re: Koh Nangyuan   (85.135.67.***) 10.10.2011 23:33

Je tam jen jeden jediný hotýlek co vím... A jmenuje se Nang Yuan Island Dive Resort....

Koh Nangyuan   mita22 10.10.2011 21:32

Zaujal mě krásný malý ostrov Koh Nangyuan poblíž Ko Tao.
Byl jste někdo ubytovaný na tomhle ostrůvku? Máte stim zkušenosti?
Koukala jsem na fotky a přijde mi že tam všichni byli jen na výletu.