Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Ko Lanta - pláže

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Ko Lanta - pláže

15.02.2009 18:59:06 | Zackajda

Zackajda Ahoj, máte někdo zkušenosti s jižnějšími plážemi Ko Lanty? Líbí se nám resort Lanta Marine park na pláži Kontiang Bay, ale občas se vyskytnou hlasy, že v době odlivu se tam nedá koupat. Máte někdo zkušenost? Je to opravdu tak velký problém? A co dostupnost služeb mimo resort? Je tam možnost nějakých základních nákupů případně jídlo na ulici? Jakoukoliv radu nebo typ vítáme, hledáme místo, kde je při šnorchlování alespoň něco málo k vidění pod vodou bez nutnosti lodního výletu. Bereme tipy i na ostatní destinace mimo Ko Lantu. Díky.

Poslední reakce

Re: Ko Lanta - pláže   Lilouš (194.72.165.***) 15.02.2012 09:19

Diky za radu, to se hodi vědět :-) ;-)

Re: Ko Lanta - pláže   (94.112.45.***) 06.01.2012 16:04

peníze nechtěl - mám za to, že odvoz přez naháněče z přístavu do hotelu apod. je vždy zdarma - logicky svojí odměnu dostane nahaněč od hotelu a odvoz bude taky kompenzovanej hotelem. Vždy s úsměvem vyfu*kovat a lepé vše ujasnit předem, v tomhle to je v Thajsku dobrý, co se domluví platí..

Re: Ko Lanta - pláže   Ramoon 06.01.2012 12:56

Minuly rok v lednu jsem byl v tomto hotelu taky.S tim odlivem to je pravda,ale zacinal az kolem treti odpoledne,do te doby se tam koupat dalo a pak to jistil aspon bazen.Samozrejme ze tam jsou hezci plaze,ale az vic dole.
Jak pises jinde,hnedka v pristavu si pujcit motorku a pak si vybrat hotel podle sveho je optimalni,ostatne na Lante to bez motorky skoro ani nejde.
Taky chtel po vas ten nahanec pak penize za odvoz?Udelal jsem velkou chybu a myslel jsem si,ze odvoz je v cene a zapomel jsem se zeptat hned na zacatku,ale pak si me cca za pul hodiny,kdyz jsem uz lezel u more vyhledal ten nahanec a chtel po me penize.No dal jsem mu 100bt a poslal nekam.
Bacha na tyhle chybky.

Re: Ko Lanta - pláže   (94.112.45.***) 06.01.2012 10:11

viro: tam jsme taky byli (zřejmě stejný nahaněč) a jak píšeš začal odliv a jít do moře se vykoupat hraničilo díky ostrým šutrákům s masochismem.. Nicméně měli jsme skůtra a na něm tam stále všude jezdili a u hotelu se bohužel v moři nekoupali..

KLIDNÁ PLÁŽ   Nikolleta1 05.01.2012 18:16

máte nějaký tip na klidnou a hezkou pláž s levnějším ubytkem?? děkuji!!

RE: Ko Lanta - pláže   viro (213.192.6.***) 18.02.2009 13:34

Ahoj teraz som sa odtial vratil, na juznych plazach som nebol ale daj si velky pozor na odchytavacov v pristave v saladane, sluboval na m prekrasnu plaz , taj aj bola ale len do tej doby nez zacal odliv a ten zacal okolo druhej a namiesto peknej plaze sme sa pozerali len na kamene ktore boli na celej plazi a vobec sa nedalo potom ist do mora takze sme museli jazdit na Long beach tak bola velmi pekna , takze ak ti mozem odporucit urcite nechod do rezortu Blue Andaman na KLong Hong Beach http://www.lantaresort.com/hotels/blueandamanlanta/ ale skutocnost je uplne ina

Ko Lanta - pláže   Zackajda 15.02.2009 17:59

Ahoj, máte někdo zkušenosti s jižnějšími plážemi Ko Lanty? Líbí se nám resort Lanta Marine park na pláži Kontiang Bay, ale občas se vyskytnou hlasy, že v době odlivu se tam nedá koupat. Máte někdo zkušenost? Je to opravdu tak velký problém? A co dostupnost služeb mimo resort? Je tam možnost nějakých základních nákupů případně jídlo na ulici? Jakoukoliv radu nebo typ vítáme, hledáme místo, kde je při šnorchlování alespoň něco málo k vidění pod vodou bez nutnosti lodního výletu. Bereme tipy i na ostatní destinace mimo Ko Lantu. Díky.