Re: Kam do Thajska Hanka (193.86.243.***) 17.05.2012 15:04
ahoj Janulo, chtěla jsem tě poprosit o radu jelikož už jsem tady z těch všech diskuzí zmatená
Chystáme se do Thajska přelom listopadu a prosince na cca 16dnů. Nejdříve jsem měla v plánu cca 2dny BGK a pak směr jih na ostrovy. Nevím ale jaké ostrovy si vybrat, dále jestli trávit v BGK dva dny při cestě směr jih, nebo se vydat rovnou z letiště BGK na jih a pak až při zpáteční cestě tam pobýt tak 2dny. Chtěli bychom projet alespoň dva ostrovy na motorkách, ale i se chvilku "válet" na pláži.Ostrovy chceme spíš klidnější, dáváme přednost přírodě před kvantem lidí. Ubytování normální, žádnej luxus.
prosím poradíš. děkuji
Hanka
Jak je možné cestovat po Thajsku? Nějaká místní doprava, nebo si lze půjčit kola či skútr? Plánujeme dovolenou v říjnu nebo listopadu na dva týdny přes německou cestovku z airstop.cz. Děkujeme všem za jakékoliv tipy.
Jinak máš recht, zpátky k tématu a ještě jednou se omlouvám, páč to sem úplně nepatřilo
Na stránky jsem koukal, překvapilo mě, že nelétají ze Singapuru do Hong-Kongu, jinak jsou možné snad všechny alternativy. Já předtím vyhledával na hotwire. Říkám si také, zda to není málo, na druhou stranu se tam chceme jen tak na skok mrknout. Budu muset každopádně mrknout i na ubytování (klidně beru jakékoliv doporučení) a spočítat na kolik by vše vyšlo (strava asi nebude drahá, ale doprava letiště-město). Jako člověk by chtěl vše, ale můj plán byl zhruba takový, nějakých těch 15 dní na Thajsko, týden na města a když vyjde nějaký ten den, tak určitě chrámy v Kambodže, bychom potřebovali tak 2 měsíce
Nevite jak se zhruba cenove pohybuji letenky BGK Krabi? A zda je nami zvolena trasa realna?
, byl jsem tam letos poprve (cca mesic) a pred odjezdem jsem hodne cerpal odtud
Jen otravujou a kradou