Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - DIRTY PATTAYA

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

DIRTY PATTAYA

22.01.2008 20:10:05 | jirka1959

jirka1959 Docela me mrzi nazor, ze letovisko Pattaya je hnusne , spinave, prelidnene. Souhlasim s nazorem, ze mestska plaz tak zvana SOUTH PATTAYA BEACH a NORTH PATTAYA BEACH je k nepouziti, ale v Pattayi je celkem 28 km plazi a ten usek, ktery neni ke koupani je dlouhy jen 2 km. Me osobne se libi plaz WONG AMAT v severni casti mesta, je dlouha 5 km, z toho 3 km mimo dosah hotelovych komplexu nebo cast plaze JOMTIEN BEACH smerem k neprehlednutelne telekomunikacni vezi - tam taky nejsou lesy slunecniku a hotelove resorty. Komu to nestaci - v blizkosti mesta jsou ostruvky, na ktere se da dostat trajekty nebo vodnimi taxiky behem 30 minut. Mimochodem - jeden z mych nejsilnejsich zivotnich zazitku - je brouzdani se v melke lagune plaze JOMTIEN za svitu Mesice v uplnku ruku v ruce s thajskou divkou SOI SIBUSK .... takze romanticti blazni, zas tak se nebojte Pattayi - je totiz levna, pratelska, dosazitelna z Bangkoku, hrisna, smyslna a v kombinaci - treba s hotelem GREEN PARK RESORT - i klidna , plna relaxace. Jirka

Poslední reakce

Re: DIRTY PATTAYA   cocksmith (62.168.1.***) 23.02.2012 17:58

Budeme tam od 24.3. do 8.4. Primárně tam jedeme za nočním životem, žádné velké cestování neplánujeme. Jestli máš zájem zajít s námi na pivko, tak se ozvi na orion35zavináčseznamcz

Re: DIRTY PATTAYA   Ivamar 22.02.2012 22:41

Ahoj, budu tam od 7.dubna do 22.dubna :-)

Re: DIRTY PATTAYA   machalos 22.02.2012 22:08

Zdravím, jede někdo směr Pattaya během března či dubna a zdrží se tam nějakou dobu? díky

Re: poplatky na pláži   Ivamar 08.09.2011 16:14

Cena za lehátko cca 50 - 70 B. Musíš si to usmlouvat. Problém je v tom, že se zde moc nevykoupeš. Voda je značně špinavá a odliv je v průběhu dne velice silný. Hotel Botany beach je v oblast Jomtien. Je zde lepší koupání, ale hotel má špatné hodnocení díky převažující klientele z Ruska. :'(

poplatky na pláži   Katka (194.213.222.***) 08.09.2011 07:08

ahoj, chci se zeptat kolik se platí na pláži za lehátka a slunečníky - máte někdo zkušenost? Přemýšlíme o hotelu, který je 400m od Pattaya Beach a 1000m od Wong Amat a zvažuju, jestli má smysl se sem vydat nebo dát přednost Botany Beach s vlastní pláží.. Díky za názor! :-\

Re: PATTAYA - konec cervna   nammi 06.07.2011 14:26

Pohoda bezpecno jen v noci te lakaj na same jidlo ci gogo ale jinak den je pohoda normal mesto na nakup opalovani atd

Re: přístav jižně pod Pattaya   dave76 01.06.2011 12:11

Ahoj,
ano do přístavu v Sattahip je možno se podívat, nicméně tě nepustí přímo na vojenskou loď, kam mohou jít jen Thajci.
Dále doporučuji se cestou zastavit na vojenské základně (je ještě po cestě před přístavem), kde se vojáci starají o záchranu želv. Jsou tam k vidění kádě s různě velkými želvami i informační pavilón (seženete tam i občerstvení).
Pak ještě není špatné se nechat zavézt na přírodní pláž také nedaleko přístavu, která je plná především místních a má celkem pěknou atmosféru (ale to spíš pro relax).
Asi před 2 lety jsem platil za tuhle trasu asi 1000 THB, když jsem si pronajal taxi (takový ten jejich otevřený bus - lepší asi ale je klasické klimatizované taxi) a cestou se stavil i do Underwater Worldu (vstupné bylo nějak 400 THB). To celé vydá klidně i na celodenní výlet a cestovky to nějak nenabízejí (samozřejmě samostatný UnderwaterWorld ano), proto je potřeba přijít s požadavkem, kam všude chcete jet.

přístav jižně pod Pattaya   Maslicko 01.06.2011 09:24

Zdravím,

nevím zda to patří sem.. ale zeptám se. Nevíte zda se dá dostat do přístavu v Sattahip jižně od Pattayi? Nebo zda je to střežené a je tam zákaz vstupu. Jedná se o vojenský přístav.. http://goo.gl/maps/lWgq Docela rád bych se na ty jelich loďky podíval..

PATTAYA - konec cervna   PetraDurka (82.209.63.***) 11.05.2011 21:17

Na konci června letím do Pattaye, chtěla jsem se zeptat, jestli tam zrovna v té době někdo nebudete... Přítel bude muset ještě týden pracovat, tak ať nemusím sedět sama na hotelu - že bych se k někomu přivtěřila , sešla se na "kafe"

Případně: Jak moc je rozumné, vyrazit samotná do města, na pláž, po okolí? Krásná, hubená, blonďatá nejsem

RE: RE: RE: RE: RE: DOPRAVA   Intago 21.04.2011 16:07

Ty kopce pod Bang Sarajem jsou přístupné? Na mapě ovi vypadají pěkně.
http://maps.ovi.com/#|12.7484554|100.9229181|12|0|0|hybrid.day?
ale někde jsem zahlédl, že je tam zakázaný vojenský prostor?

RE: RE: RE: RE: DOPRAVA   Intago 21.04.2011 07:36

díky za tip. Jak tak koukám na hafo videji stažených z youtubu, docela klid je v Bang Saray a ty hory vedle jsou moc pěkný. Jsou nějaké stránky s městskou dopravou Pattaye a směrem na jih? Dík.

RE: DOPRAVA   machalos 20.04.2011 08:46

to Bublifuk: můžeme se domluvit? díky

RE: RE: RE: DOPRAVA   machalos 19.04.2011 21:21

Pokud budu vědět, rád poradím s čímkoli, podrobnosti bych rád řešil přes SZ nebo email, díky

RE: RE: DOPRAVA   Bublifuk (89.102.201.***) 19.04.2011 21:03

No eventuelně bychom to mohli donést i osobně někam pokud je to někde v Pattaye. My budeme ubytovaní na severu Pattaye ( Green park ) tak jestli to neni někde v tramtárii tak tam můžeme zajít eventuelně...
Prosím tě nemůžu najít tu ulici resp. místo odkud jezdí ty busy do Bangkoku? Chceme si tam udělat výlet některý den možná i dvakrát tak se nějaký spoje budou hodit... Je ot normálně autobusové nádraží v tý Pattaye? PS: Odkud jsi?

RE: DOPRAVA   machalos 19.04.2011 17:11

Z Pattaye do BKK se dá jet z A/C bus station na Nort Pattaya road, taky každou půlhodinu. Mezi BKK a Pattaya to pendluje celý den.

RE: DOPRAVA   machalos 19.04.2011 15:51

Z Bangkoku jezdím z nádraží Ekkamai, busy jezdí směr Pattaya snad každou půlhodinu nebo již zmíněný Bell travel z letiště nebo z bus terminálu na letišti, naposled za 124B. Dopis myslím vážně, do obálky přidám i bahty na mototaxi po Pattaye, možno kontakt? díky moc

RE: RE: RE: RE: DOPRAVA   bublifuk (90.182.177.***) 19.04.2011 15:25

Super. Moje anglina teda neni uplně super, ale s přítelkyní na to kouknem. Jen co jsem zahlédl tak to z Pattaye do Bangkoku jezdi jen 3x denně? Možná koukám blbě... jde nám o to, že nechceme od hotelu jet na výlet do Bangkoku, ale chceme samy vlakem nebo busem... a vrátit se zase kdy uznáme za vhodné zpět... a ne být odkázáni na bus od hotelu a zaplatit za to bůhví kolik... dík za info.K

RE: RE: RE: DOPRAVA   Beltha (81.200.53.***) 19.04.2011 15:06

www.belltravelservice.com
Přivezou resp. odvezou člověka od hotelu - 200 THB. Jsou spolehliví.

RE: RE: DOPRAVA   bublifuk (90.182.177.***) 19.04.2011 14:35

Počkat chceš abychom ti vzali dopis do Pattaye? jako to by neměl být problém samozřejmě když tam budeme 14 dní...
Jinak k těm autobusům - jakože z Pattaye jezdí nějaká pravidelná linka do Bangkoku a zpět ??? Nikde jsem nic nenašel.... event. pošli odkaz nebo tak něco. Díky K

RE: DOPRAVA   machalos 19.04.2011 12:25

Vlakem do Pattaye se asi moc nevyplatí, busy jezdí často. Z Bangkoku nádraží Ekamai nebo se dá i přímo z letiště. Měl bych prosbičku na doručení dopisu do Pattaye(central Pattaya), prosím prosím :-)

DOPRAVA   bublifuk (90.182.177.***) 19.04.2011 09:51

Ahoj všem. V neděli odlétáme směr Pattaya a rád bych se zeptal jestli nemáte tip na nějaké jízdní řády ( vlaků a busů ) z Pattaye směr Bangkok + naopačnou stranu směr Chantaburi. event. nějaký odkaz.Děkuju moc !!!

RE: RE: RE: RE: výlety   Intago 19.04.2011 08:39

Jezdil jsem do Řecka a byl tam spokojen. Vybíral jsem si malá letoviska a se ženou chodil na pěší výlety po okolních kopcích. Výhledy a stromy, to je moje. Čím méně lidí na výletě tím líp.
Je něco takového také tady? Ležet u vody dlouho mě nebere. Rád si popojedu a projdu se.
Jak tak na to koukám, na pevnině asi moc ne, leda na ostrově Koh Larn aj., že?

RE: RE: RE: výlety   Intago 19.04.2011 07:41

Jezdil jsem do Řecka a byl tam spokojen. Vybíral jsem si malá letoviska a se ženou chodil na pěší výlety po okolních kopcích. Výhledy a stromy, to je moje. Čím méně lidí na výletě tím líp.
Je něco takového také tady? Ležet u vody dlouho mě nebere. Rád si popojedu a projdu se.

poslíček do Pattaye   machalos 07.04.2011 11:24

Na dvakrát mi nebyl doručen dopis směr Pattaya, hledám človíčka, který bude mít v brzké době cestu do Pattaye a rád by mi pomohl. Kdo chce pomoci, prosím reakce na SZ. Sám sebe tam dovezu až v prosinci. :-)

RE: RE: RE: výlety   LiborK (89.111.77.***) 22.03.2011 08:48

To Ivamar: Mapa je perfektní, velký dík.

RE: výlety   mispi (85.248.133.***) 19.03.2011 20:22

Jednoznačne doporučujem tropické záhrady,ak ste 2, zaplaťte si výlet - cca 550 THB, ak vás je viac, vezmite si tuk-tuk. Sú tam i slony, môžete si dať okruh. Koh larn individuálne - trajekty idú z central pier, nenechajte sa nalákať nadháňačmi a zaplaťte len 30 THB za jednosmerný lístok - na ostrove tuk tukom na zvolenú pláž- aj tá pri trajekte je celkom fajn - lehátka po 100 THB, transvestiti show v Alcazare - 2. street lístky kdekoľvek v agentúre, prípadne v pokladni a každý deň masáž - 250 -300 THB za hodinu - po týždňovej kúre som bol celkom prekvapený výsledkom na mojej fyzickej kondícii, pozrite sa i do Believe or not v Royal garden Plazza, prípadne do vodného parku Jomtien s lanovkou na vyhliadkovú vežu- pekný je i výlet na Koh Samet /drahšia alternatíva Koh Larn. Ak máte dosť peňazí - cca 8000 THB -oplatí sa prenajať motorový čln na deň a isť na blízke ostrovy ako Koh Rin, či Monkay island plný opíc
Neberte prvú ponuku, výber je široký

RE: výlety   hanakkk 19.03.2011 19:46

ptám se protože jsem zjistila že ta krokodýlí farma,zoo s tygry a sloní farma jsou přímo v pattay tak jestli se nevyplatí tam prostě jít samy a u brány zaplatit vstupné ,jestli to třeba nevyjde levněji.:)

výlety   hanakkk 19.03.2011 19:42

ještě bych se chtěla zeptat máme v plánu tyto výlety krokodýlí farma cestou z Bangkoku za 400thb .pattaya tropická zahrada nong nooch village 700thb celodenní výlet Bangkokem za 1600thb a celodenní výlet na korálový ostrov ka larn 550thb .je to dobrá cena,nebo se dá sehnat levněji ?a na kolik tak vyjde trekking na slonech v pattaya?a jaké výlety poblíž by jste nám doporučili?

Stravování Pattaya   Ivamar 26.02.2011 18:46

Jednoznačně doporučuji stravování mimo hotel. Cena jídla se pohybuje tak jako u nás. Jestli chcete běžné restaurace a nebo něco extra. Běžné ceny máte třeba zde:
http://www.pattayabeergarden.com/menus.htm